Stjernefolket Kulturlaug

Fellesskap - Læring - Håndverk - Økologi - Lek - Natur - Sang - Dans

Foreningen Stjernefolket er samskapelsesprosjekt drevet på sterk dugnadsånd. Våre felles verdier er samskapelse, kulturarv, lek, åpenhet, inkludering, selvutvikling, økologi, håndverk, musikk og dans.

Vi arrangerer kurs, festivaler, deltar på dugnader og bidrar med kunnskap inn i andre prosjekter vi samarbeider med og heier på!

Sammen er vi inspirerte av norsk håndverk og kulturelle skatter, samt at vi bringer inn internasjonal kultur og musikalske uttrykk fra hele verden. Vi vil skape fysiske møteplasser tilpasset alle aldersgrupper, hvor man kan utfolde sitt iboende behov for lek, læring og samhold. 

Sommerleir plakat og link

Bli med oss til Numedal i sommer!

Hjertelig velkommen tilbake til Middelalderskogen med oss, 3. - 8. juli skjer det igjen! 

Og ikke bare velkommen – velkommen til å bidra med det du vil og kan – vi lager festival i fellesskap, med lek, dans, natur og kulturarv. Sommerleir passer for alle aldre, for lekne voksne og ville barn.

Programmet har fylt seg opp til randen og vi kan friste med både folkedans, smiing, fløyte making, historiefortelling, maskemaking, plantefarging, tur i Trillemarka, skyting med pil og bue, konsertkveld med husbandet ROT-Kollektivet, andre musikalske skatter, litt fekting med sverd, varulv ved bålplassen, skattejakt for barna, urtekunnskap med kurs og vandring, kakao seremoni med Myrvann kakao, en funky fredag med plater og funk, varme klemmer, skrubbsår, flis i tærne og kvist i håret!

Les mer om årets Sommerleir her!

La oss Skape Magi Sammen: Velkommen til Stjernefolket!


Innimellom skjer det magiske ting, som at to atomer kolliderer med hverandre, som at to mennesker ser hverandre og tiden stopper. En laks svømmer tilbake dit der ble født for å gyte, en sommerfugl skaper storm i et annet land, og kanskje, daler det to helt like snøfnugg ned fra himmelen. Andre ganger skjer det helt andre magisk ting, som at en gjeng mennesker møtes og tenker hei, skal vi leke sammen?

Foreningen Stjernefolket er en sånn gjeng. Gjennom musikk, lek, håndverk og nysgjerrighet, bygger vi opp en kultur rundt det å bidra, gjennom å lære, og å samarbeide.

Vi er aldri sterkere enn gruppas svakeste ledd – og om vi skaper rom for større grad av samarbeid og sameksistens, tror vi i foreningen at vi kan skape ringvirkninger langt utenfor vår fatteevne. Å lære et håndverk fra noen som tilhører en annen generasjon kan skape broer mellom mennesker, og kanskje et vennskap? Å danse med noen du ikke kjente fra før av, holde en annens hånd og dele en annen smil, det kaller vi magi. Og det kan vi skape sammen, hele tiden.

 

Powered by Cornerstone