Frivillige til Sommerleir


Les mer om sommerens leir her!

Er du klar for en opplevelse som vil varme hjertet ditt og gi deg minner for livet? Sommerleir ved Middelalderskogen trenger DEG til å bli en del av vårt fantastiske team av frivillige!

Her er 5 gode grunner til at nettopp DU bør melde deg opp som frivillig under årets leir:

  1. 🎉 Gøy å bidra? Absolutt! Sammen drar vi et lekent lass, med god romslighet hvor vi alle spiller på lag. Vi er et laug!

  2. 💰 Gratis deltakelse i bytte mot tiden din! Spar penger og bli med på en uforglemmelig opplevelse ved å bidra som frivillig.

  3. 🤝 En sosial måte å delta på! Bli kjent med nye mennesker, del erfaringer og skap varige bånd mens du bidrar til Sommerleirs suksess.

  4. 🛠️ Viktig for festivalens rammeverk! Din innsats er avgjørende for at Sommerleir kan blomstre og vokse til det fantastiske arrangementet det er!

  5. 🌟 Magisk opplevelse garantert! Vær med på å skape uforglemmelige øyeblikk og bli en del av Sommerleirs magiske atmosfære!

 

Vi har mange spennende frivillige roller å fylle:

🚑 Sanitet: Sørg for at festivalgjestene har en behagelig opplevelse ved å holde toaletter og bad rene og velstelte. En viktig rolle som krever lite tid men samtidig et godt øye for detaljer. 

🧹 Rydd på området + gjenglemt: Hold festivalområdet rent og ryddig, og sørg for at ingenting går tapt. Ta vare på gjenglemte gjenstander og bidra med å gjenforene de med eierene sine i ettertid. Alle deltakere på leiren rydder etter seg sel, dette er ment som noen ekstra observante øyne som kanskje også tupper folk litt i stjerten om det er rotete rundt de.

Kaffekroken (FULLT!): Spred glede og varme med en kopp kakao, kaffe eller te om morgenen, og få folk til å starte dagen med et smil! Vi setter opp en liten cafe med frukter og gode energigivende drikker på markedsplassen mellom smia og Landestua i Tingstua. Skiftenes lengde og arbeidsmengde vil variere.  

🔥 Bålfolket: Varm opp kveldene med koselige bål og server te under stjernehimmelen. Festivalen trenger 2 frivillige som skal holde det litt ekstra ryddig og pent rundt bålet, som holder koken med varm drikke sent på kvelden og som minne folk på at de må huske på å rydde etter seg. Fyller på med ved, eller får noen sterke karer eller damer til å gjøre det for seg. 

🏠 Frivillige til butikken: Hold festivalbutikken åpen med personale dagtid og hjelp til med å selge varer og holde orden. Butikken vil i år være i peisestua i Landestua. Her holder vi åpent frem til middag og fordeler skift mellom frivillige og de som stiller ut. 

🏠 Kontaktpersoner og utvask, Folkehøyskolen: Gi gjestene våre en varm velkomst og en behagelig opplevelse ved Folkehøyskolen, og vær den som sørger for at alt er på stell etter endt festival. Vi henger opp informasjon, passer på at alt ser pent og pyntelig ut, svarer på spørsmål og bidrar ved utvask etter endt festival. 

🔨 Rigg / bygg (FULLT!): Bli med på å forme festivalområdet og skape magiske opplevelser med oss. Bidra før festivalen med oppsett av nødvendig infrastruktur og nyt deretter uken med frie tøyler. Bidrar du innen festivalen Motvind, kan det ligge billetter til denne festivalen også for dine føtter. Vi rigger kjøkken, dekor, vaskestasjon og annet småpirk. Alltid noe å ta seg til! 

🌲 Motorsag-crew: Sett ditt preg på festivalområdet ved å hjelpe til med å lage møbler og dekorasjoner som vil skape en unik atmosfære. Vi ønsker oss flere sittestubber og benker på området for i år. 

Meld deg på via påmeldingsskjemaet under, og bli med på å skape magi under Sommerleir ved Middelalderskogen! ✨

Powered by Cornerstone